Welkom!

Welkom op mijn blog. Helemaal in het teken van persoonlijk leiderschap en boeken. Twee grote passies van mij die ik graag met jou deel. Gratis. Laat mij je uitleggen waarom.

HI! Mijn naam is Geert Hidding en ik hou van boeken. Als klein jongetje vond ik het heerlijk om in een bibliotheek rond te lopen. Ik kon er verdwalen. Al die boeken, al die onderwerpen, al die verhalen. Welke wereld zou ik deze keer voor mij open gaan?

Rond mijn twintigste raakte ik ook gefascineerd door persoonlijk leiderschap. De wereld van persoonlijke groei, maakbaarheid en beïnvloeding ging voor mij open. Was het Think and grow rich van Napoleon Hill dat ik als eerste gericht ging lezen en bewust toepassen? Ik weet het niet meer zeker. Wat ik wel zeker weet is mijn ontdekking hoeveel waarde boeken kunnen bevatten. Het juiste boek op het juiste moment kan je leven veranderen. Er zijn de afgelopen 10 jaar talloze boeken die indruk op mij hebben gemaakt en mijn leven in positieve zin hebben veranderd.

Díe boeken wil ik dolgraag met jou delen. Simpelweg omdat ik van delen blij word en ontdek dat ik liever minder spullen dan meer verzamel. Maar vooral om ik er oprecht in geloof dat die boeken ook jouw leven in positieve zin kunnen beïnvloeden. Kennis is macht. Of beter gezegd: toegepaste kennis is macht.

Elke week plaats ik hier een boek uit mijn boekenkast met een persoonlijk stukje. Mocht je een boek tegenkomen dat jou aanspreekt: ding mee om mijn exemplaar gratis te ontvangen. Je doet mij -en jezelf- er een groot plezier mee.

Schrijf je ook in op de mailing van de Persoonlijk Leiderschap Boekenclub. Hierdoor blijf je wekelijks op de hoogte van mijn nieuwste blog en gratis boeken.

Leaders are leaders.

Geert Hidding